طی سال گذشته 266 تُن نهاده دامی توسط کمیته امداد در استان گیلان توزیع شد

کد :
53415
آخرین به روزرسانی :
20 تیر 1401 - 09:04

از پیشنهاد صفحه «طی سال گذشته 266 تُن نهاده دامی توسط کمیته امداد در استان گیلان توزیع شد» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
اشتغال و خودکفایی

طی سال گذشته 266 تُن نهاده دامی توسط کمیته امداد در استان گیلان توزیع شد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گیلان، گفت: طی سال گذشته 266 تُن نهاده دامی کنسانتره با هدف جبران خسارت ناشی از خشکسالی و کمک به نگهداشت دام بین دامداران تحت حمایت این نهاد، به صورت رایگان توزیع شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، دکتر عباس اهرابی، با بیان این خبر، گفت: افزایش قیمت نهاده دامی مشکلات جدّی را برای مجریان طرح های دامداری در تأمین خوراک به همراه داشته است که به منظور پایدارسازی طرح های دامداری، این محموله به صورت رایگان بین 778 خانواده مددجوی تحت پوشش توزیع گردید.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان، با اشاره به اینکه ارزش ریالی این محموله بر حسب قیمت مصوب یارانه ای، حدود یک میلیارد تومان بود، اضافه کرد: یکی از رویکردهای کمیته امداد توانمندسازی اقتصادی مددجویان است که در این راستا بیش از 20 هزار و 530 رأس دام سبک و سنگین از طریق تسهیلات اشتغال در استان گیلان وجود دارد.

انتهای پیام/.

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X