توزیع رایگان بیش از یکصد هزار اصله نهال صنوبر بین مددجویان گیلانی

کد :
57223
آخرین به روزرسانی :
9 فروردین 1402 - 14:15

از پیشنهاد صفحه «توزیع رایگان بیش از یکصد هزار اصله نهال صنوبر بین مددجویان گیلانی» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
اشتغال و خودکفایی

توزیع رایگان بیش از یکصد هزار اصله نهال صنوبر بین مددجویان گیلانی

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان از توزیع رایگان بیش از یکصد هزار اصله نهال اصلاح شده صنوبر بین مددجویان این نهاد خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، دکتر عباس اهرابی گفت: در راستای توسعه زراعت چوب و همچنین فراهم آوری زمینه کسب درآمد و ایجاد فرصت شغلی برای مددجویان استان، تعداد یکصد هزار اصله نهال صنوبر بین پنج هزار مددجو در 17 شهرستان توزیع گردید.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان، با تأکید بر اینکه توانمندسازی مددجویان از اولویت های این نهاد و یکی از سیاستهای محوری سال های اخیر کمیته امداد برای اشتغال آفرینی مددجویان بوده است، خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح حدود یک میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شد.

وی، اضافه کرد: این طرح با هدایت و نظارت راهبران شغلی به منظور انتقال تجارب به مددجویان، ارائه خدمات آموزشی و مشاوره های تخصصی، دسترسی به بازار فروش، خرید تضمینی محصول و بالا بردن راندمان کاری انجام می گردد.

انتهای پیام/.

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X