از ارائه 1453 خدمت مشاوره تا اهدای 183 سری جهیزیه

کد :
62511
آخرین به روزرسانی :
11 دی 1402 - 09:31

از پیشنهاد صفحه «از ارائه 1453 خدمت مشاوره تا اهدای 183 سری جهیزیه» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
رویداد

از ارائه 1453 خدمت مشاوره تا اهدای 183 سری جهیزیه

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان برنامه های این نهاد به مناسبت گرامیداشت دهه بصیرت و مقاومت و هفته بزرگداشت مقام زن را تبیین نمود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، عباس اهرابی با گرامیداشت یاد و خاطره سردار سرافراز اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی، گفت: زنده نگه داشتن و پاسداشت مکتب حاج قاسم سلیمانی یک وظیفه همگانی است و امسال تقارن سالروز شهادت سیدالشهدای جبهه مقاومت با سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)، فرصت مناسبی برای تبیین جایگاه و اهمیت خاص روحیه ولایت مداری، خدمت خالصانه و مؤمنانه و اشاعه و ترویج پیام مقاومت است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان، با بیان اینکه این نهاد در راستای بصیرت افزائی و بررسی نقش مکتب حاج قاسم سلیمانی، برنامه های مختلفی را تدوین کرده است، گفت: برگزاری جلسات معرفتی در راستای تبیین اندیشه ها و بررسی ابعاد شخصیت سردار دلها برای جامعه هدف یکی از این برنامه هاست.

وی، ادامه داد: دیدار و تجلیل از خانواده های معظم شهدا، ترویج، تبلیغ و اجرای طرح حامی یابی فرزندان اکرام و محسنین، برپایی میز خدمت جهادی، تداوم کمک های مؤمنانه، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی، عطرافشانی مزار مطهر شهدا و فضاسازی محیط اداری از دیگر برنامه های این نهاد در این ایام می باشد.

اهرابی، همچنین با اشاره به برنامه های این نهاد به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن، گفت: تکریم مادران شهدا، تقدیر از بانوان خیّر، حضور در خانه سالمندان و دلجویی از مادران تحت پوشش، خدمات ویژه به مادران نخبه تحت پوشش و برنامه هایی مختص همکاران زن شاغل در این نهاد، از اقدامات طی این هفته می باشد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان، اضافه کرد: همزمان با 1453اُمین سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)، تعداد 1453 خدمت مشاوره توسط کلینیک رُز برای مددجویان معزز این نهاد ارائه خواهد شد.

وی، برگزاری همایش مادر توانمند و کارگاه مهارت فرزند پروری را از دیگر برنامه های این نهاد طی هفته بزرگداشت مقام زن نام برد و افزود: به مناسبت این ایام فرخنده و بزرگ، 183 سری جهیزیه به نوعروسان تحت پوشش اهداء خواهد شد.

انتهای پیام/.

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X